Medicatiebox


Medicatie op maat in een handzame box

In veel ziekenhuizen schrijven artsen medicatie tegen misselijkheid bij een chemo of pijnmedicatie voor in volle verpakkingen. Dit leidt tot veel ongebruikte medicatie en daarmee onnodig hoge kosten. De recepten vragen vaak om overleg en patiënten moeten lang aan de balie wachten.


De oplossing:

Anti Emetica Box &  Pijnbestrijdingsbox


Een handzame box met de benodigde medicatie op maat samengesteld in nauwe samenwerking tussen uw poliklinische apotheek en de betreffende specialisten. De patiënt ontvangt op een praktische overzichtelijke manier zijn medicatie voorzien van uw (verkorte) bijsluiter en innameschema. Dit resulteert in een verbetering van de therapietrouw. U hoeft alleen nog de aanvullende medicatie toe te voegen. U kunt zich richten op patiëntzorg! De Anti-Emetica Box en de Pijnbestrijdingsbox leveren wij als op naam gestelde boxen. Wij treden graag met u in contact om de implementatie van deze boxen met u te bespreken.

 

Flyer medicatiebox

 

NIEUW: Medicatiebox voor dialyse patiënten

 

Mensen met nierproblemen moeten vaak veel verschillende geneesmiddelen innemen. Het op het juiste moment innemen van de juiste medicatie is essentieel voor hen.

Verpakapotheek ondersteunt poliklinische apotheken met medicatieboxen voor dialyse patiënten. De boxen bevatten alle orale medicatie voor een periode van 1 of 4 weken. Vandaag bestellen is morgen in huis!